SOLIDE REGNSKAP AS

Solide Regnskap AS er et Autorisert regnskapsførerselskap etablert i 2021 i Arendal og tilbyr en nettbasert løsning i skyen. Vi er helt stedsuavhengig og ønsker oppdrag over hele Norge.

Daglig leder – Hanne Seljeseth Gjetmundsen – har over 20 års erfaring med regnskap og lønn. Hanne har vært regnskapsfører siden 1998 og autorisert regnskapsfører siden 2005. Hun har erfaring som ansatt i regnskapskontor og drift/eier av regnskapskontor. I tillegg har hun vært ansatt som regnskapsfører i bedrifter både i Oslo og i Arendal.

Hos oss i Solide Regnskap AS er alle velkomne! Vi har bl.a. erfaring med butikker, gartnerier, håndverkere, entreprenører, konsulenter, transportselskap, produksjonsselskap, restauranter og hoteller.

Våre kunder er AS, DA, ANS og ENK.

DAGLIG LEDER

Hanne Seljeseth Gjetmundsen

Ansatt og medeier i regnskapsførerselskap - 7 år
Ansatt i økonomiavdelingen i andre private bedrifter - 3,5 år
Ansatt i andre regnskapsførerselskap - 10 år

HVORFOR VELGE SOLIDE REGNSKAP?

TRYGGHET & EFFEKTIVITET

Dersom du ønsker å være en del av et team som ser mot fremtiden og ser mulighetene i automatisering av regnskapstjenester, dersom du trenger en tradisjonell regnskapsfører som tar regnskapet fra a-å, eller du ønsker å gjøre en del selv og i tillegg ha kontroll på den delen som regnskapsfører gjør: Vi vil gjerne hjelpe deg med den delen av regnskapet du trenger og ønsker bistand til. Ta kontakt med oss!

TA KONTAKT MED SOLIDE REGNSKAP I DAG

E-post: kontakt@solideregnskap.no

Telefon: 945 29128

 

Org.nr: NO 927 151 189 MVA

Autorisert regnskapsførerselskap